Qysh me kriju sapun të lëngshëm? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju sapun të lëngshëm?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 05 December 2016 | 18:11
Për të krijuar sapun të lëngshëm ju nevojiten vetëm disa përbërës, të cilët zakonisht i kemi në shtëpi. Përbërësit:
  • 1 sapun
  • 1 litër ujë
  • Vaj esencial me aromën e zgjedhjes suaj.
1.Zgjidhni sapunin e preferuar. Produkti final, pra sapuni i lëngshëm do të ketë erën e sapunit që keni zgjedhur. sapun-1 2.Në rende grini sapunin dhe vendoseni në një tenxhere. sapun-2 3.Shtoni ujin. sapun-3 4.Vendoseni tenxheren në zjarrë dhe lejoni të vlojë derisa të kombinohet uji me sapun. sapun-4 5.Shtoni vajin esencial. sapun-5 6.Pas 24 orë qëndrimi vendoseni sapunin në shishe. sapun-6
dua