Qysh me kriju xhel për formësimin e trupit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju xhel për formësimin e trupit?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 22 November 2016 | 22:43
Përbërësit:
  • ½ gote argjilë
  • 2 lugë kripë deti
  • ¼ e gotës xhel aloe vera
argjile-2 1.Kombinoni argjilën me kripë në një enë xhami apo druri, pasi që plastika mund të prishë funksionin e argjilës. Argjila largon toksinat nga trupi, ndërkohë që lëkura absorbon mineralet natyrale nga kripa e detit. argjile-3 2.Shtoni ¼ e gotës me vaj kastori, vaj ky që përdoret për dobësimin e trupit. Nëse ngrohet vaji para përdorimit do të ketë efekt më të shtuar. argjile-4 3.Shtoni xhelin aloe vera, xhel ky që redukton ëjntjen dhe inflamacionin. argjile-5 4.Kombinohen të gjithë përbërësit me lugë druri, dhe shtohet ujë derisa masa e krijuar të shpërndahet lehtë në trup. Shpërndani xhelin në trup dhe mbështillni me folie plastike. argjile-6
dua