Qysh me kriju zbutës për flokë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju zbutës për flokë?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 22 November 2016 | 22:28
Përbërësit:
  • 2 gota ujë
  • 1 lugë vaj argani
  • 1 lugë uthull molle
  • 1 lugë balsam flokësh.
sperkates-1 Kombinoni  përbërësit në një enë. Masën e fituar vendoseni në një shishe me spërkatës. Spërkatni në flokë të lagura zbutësin e krijuar dhe flokët do të krihen më lehtë. sperkates-5
dua