Qysh me mbjellë kamomil në shtëpi? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me mbjellë kamomil në shtëpi?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 20 April 2020 | 14:03

Kamoili ka shumë benefite kur përdoret në froma të ndryshme. Atë shumë lehtë mund ta kultivoni të freskët edhe në shtëpinë tuaj. Më poshtë mund të lexoni se si mund ta bëni këtë.

Përbërësit:

  • fara kamomili
  • kavanoz qelqi me kapak
  • përzierje e dheut.

Mbuloni sipërfaqen e kavanozit me dhe. Shtoni ujë mbi dhe e pastaj vendosni farat e kamomilit mbi sipërfaqe. Farat e kamomilit rriten më së miri në dritën direkte të diellit, kështu që nuk është e nevojshme të mbulohet.
Pasi të kenë lulëzuar, largoni kamomilin nga kavanozi dhe vendosni në një vend që të thahen për disa ditë. 4.Pasi të jenë tharë, janë të gatshme për përdorim.

Image
dua