Qysh me përgaditë arrëza? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë arrëza?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 03 December 2016 | 00:09
Përbërësit:
  • 4 të bardha vezësh
  • 400 gram sheqer pluhur
  • 200 gram arra të bluara
  • 200 gram arra të grimcuara.
Të bardhat e vezës tunden me sheqer derisa të formohet shkumë. Shtohen arrat. Përzihen mirë dhe u jepet forma në tepsi me lëtër të shtruar. Pjeken në temperaturë 100 gradë për 1 or e gjysmë. arreza
dua