Qysh me përgaditë biftek me bukë të skuqur? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë biftek me bukë të skuqur?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 05 April 2017 | 13:46
Përbërësit:
 • 500 gram biftek
 • 3 rriska buke
 • 1 vezë
 • 2 lugë qumësht
 • 4 copa proshutë
 • 4 copa kaqkavall
 • 400 gram misër
 • 1 karotë
 • 1 trangull
 • kripë
 • piper.
Zihen perimet e prera imët. Kullohen, shtohet kripë dhe vaj uliri. Biftekët lyhen me vaj dhe skuqen në tigan, pastaj kripohen. Proshuta fërgohet gjithashtu. Riskat e bukës kalohen në vezë me qumësht dhe fërgohen në vaj të nxehtë. Në pjatë ku do të shërbehen vendosen rriskat e bukës, mbi to bifteki i skuqur, mbi biftekë vendoset proshuta, e mbi proshutë kaqkavalli. Bifteku shërbehet me perimet e kombinuara.
dua