Qysh me përgaditë biskota laramane? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë biskota laramane?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 03 April 2017 | 20:19
Përbërësit:
  • 200 gram margarinë
  • 200 gram sheqer pluhur
  • 200 gram keksa të bluar
  • 200 gram zhele
  • 200 gram rrush i thatë.
Margarini tundet me sheqer. Shtohen keksat, zhelet dhe rrushi i thatë. Masa ndahet në dy pjesë dhe qdo njëra tëhollohet në letër të yndyrshme, në dy cm. Qëndron ashtu derisa të thahet e pastaj pritet në katrorka.
dua