Qysh me përgaditë brownie të shëndetshme? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë brownie të shëndetshme?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 31 May 2017 | 16:14
Përbërësit:
  • 1 gotë bajame
  • 4 lugë kakao pluhur
  • 1 gotë hurma.
Vendosen bajamet në blinder së bashku me kakaon. Përzihen derisa të bëhet masë zalli. Shtohen hurmat e pastruara nga farat, dhe përzihet derisa të bëhet masë e njëllojtë. Rrafshohet në një enë të rrafshët dhe dekorohet me disa bajame të copëtuara.
dua