Qysh me përgaditë domate të mbushura me ton? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë domate të mbushura me ton?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 10 April 2017 | 20:17
Përbërësit:
  • 1 kg domate
  • 100 gram peshk ton të konzervuar
  • 1 qepë
  • ¾ lugë majonezë
  • lëng limoni
  • kripë
  • piper.
Qepa pritet imët dhe shtohet pak kripë. Bëhet përzierja e lëngut të limonit me majonezë. Shtohet mbi qepë. Shtohet edhe peshku i imtësuar dhe me këtë masë mbushen domatet e pastruara nga farat. Zbukurohen me ullinjë.
dua