Qysh me përgaditë ëmbëlsirë me susam? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë ëmbëlsirë me susam?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 16 December 2016 | 14:59
Përbërësit:
  • 300 gram llokum
  • 300 gram susam
  • 100 gram zhele.
Fërgohet pak susami në tigan. Shtohet llokumi duke e përzier vazhdimisht me lugë druri derisa të shkrihet llokumi. Masa e nxehtë hidhet në letër parqmenti dhe rrafshohet në formë katrori. Zhelet priten për së gjati dhe në fillim të katrorit vihen në formë shiriti. Sa është e vakët mbështillet ëmbëlsira në formë roleje. susame
dua