Qysh me përgaditë file pule me proshutë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë file pule me proshutë?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 30 December 2016 | 00:11
Përbërësit:
  • 500 gram file pule
  • 100 gram feta të holla proshute
  • Djathë
  • Miell
  • 1 vezë
  • Galetë
  • Kripë
  • Piper
  • 100 gram margarinë.
Vezët tunden me galetë dhe me gjysmën e djathit të kaluar në rende. Në 4 fileta vihet proshuta, nga një rriskë e hollë djathi dhe mbulohen me pjesët e mbetura të filetave. Skajeve mbyllen duke i shtypur me gishtërinjë. Shtohet kripë, pipe dhe kalohen në miell dhe vezë të tundura. Filetat fërgohen në margarinë nga 5 minuta në të dyja anët.
dua