Qysh me përgaditë gurabia me mjaltë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë gurabia me mjaltë?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 20 December 2016 | 22:29
Përbërësit:
  • 200 ml mjaltë
  • 100 gram sheqer
  • 250 gam arra
  • 200 ml ujë të valë
  • 250 gram.
Të gjithë përbërësit përzihen mirë dhe me brumin e gatuar formohen gurabia të vogla. Vendosen në tepsi të lyer me yndyrë. Mbi gurabia vendoset nga një copë arre dhe pastaj futen në temperaturë 200 gradë për tu pjekur.
dua