Qysh me përgaditë kafe irlandeze? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë kafe irlandeze?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 19 January 2017 | 20:37
Përbërësit:
  • 5 filxhana nescafe
  • 1 gotë ajkë
  • 4-5 gota likeri whiskey
  • Sheqer.
Së pari tundet ajka dhe përgaditet kafeja. Në gota hidhet whiskey i nxehtë i cili ndizet flakë. Shtohet kafeja e nxehtë, dhe mbi shtohet ajka e tundur.
dua