Qysh me përgaditë katrorka me arra të bluara? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë katrorka me arra të bluara?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 21 January 2017 | 19:12
Përbërësit:
  • 200 gram miell
  • 100 gram sheqer
  • 100 gram arra të bluara
  • 200 gram margarinë
  • 1 e verdhë veze
  • Ekstrakt vanille.
Zbutet margarina e përzihet. Në margarinë shtohet veza, sheqeri, vanilla dhe përzihet mirë. Shtohen përbërësit e tjerë. Në tepsi të lyer me yndyrë vendoset brumi i përgaditur dhe rrafshohet mirë. Pjeket në temperaturë 200 gradë për 15 minuta. E nxehtë pritet në katrorë.
dua