Qysh me përgaditë kek me vishnje? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë kek me vishnje?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 13 March 2017 | 21:39
Përbërësit:
  • 200 gram sheqer
  • 2 veze
  • 200 ml jogurt
  • 150 gram miell
  • 100 ml vaj
  • 1 pecivë
  • 250 gram vishnje.
Të gjithë përbërësit, përveq vishnjeve tunden mirë. Brumi derdhet në enë të lyer me yndyrë për 15 minuta në furrë me temperaturë 150 gradë. Largohet tepsia nga furra, hidhen vishnjet e kaluara në miell dhe më pas rritet temperatura në 180 gradë derisa të pjeket ëmbëlsira.
dua