Qysh Me nga dua.com - Qysh me përgaditë koktej Gipsy Groove? 

Qysh me përgaditë koktej Gipsy Groove?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 11 November 2016 | 22:42
Përbërësit:
  • 30 ml Baileys
  • 30 ml Kahlua
  • 10 gram Red Neto
  • 10 gram Blue Neto
  • 10 gram Orange Neto.
Në gotë për servim shtohen 30 ml Baileys, dhe me kujdes shtohen 30 ml Kahlua mbi. Dekorohet me tri ngjyrat e ndryshme. -Recetë e marrur nga Morena Bar 1996- gipsy-groove
dua