Qysh me përgaditë koktej Oreo Bomb? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë koktej Oreo Bomb?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 11 November 2016 | 22:25
Përbërësit:
  • 30 ml Baileys
  • 30 ml Disaronno
  • 4 copa Oreo
  • Pak qumësht
  • Akullore vanillë.
Përzihen të gjithë përbërësit së bashku derisa të bëhet një masë e vetme. Servohet në gotë dhe dekorohet me kremë të rrahur dhe 1 copë Oreo. -Recetë nga Morena Bar 1996-oreo-bomb  
dua