Qysh me përgaditë krem më fruta? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë krem më fruta?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 24 March 2017 | 15:50
Përbërësit:
  • 1 kg nga frutat e preferuara
  • 4 të verdha vezësh
  • 250 gram ajkë
  • 50 gram sheqer pluhur.
Ndahen pak nga pemët për zbukurim. Pjesa tjetër e pemëve shtypet, kalohet në sitë dhe u shtohet sheqer. Të bardhat e vezëve tunden në shkumë të dendur. Në masën e pemëve të shtypura shtohet ajka e tundur dhe të bardhat e vezëve duke i përzier me kujdes derisa të fitohet kremi i njëllojtë. Krei vendoset në gota për shërbim.
dua