Qysh me përgaditë krem pasticerie? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë krem pasticerie?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 22 March 2017 | 21:50
Përbërësit:
  • 500 ml qumësht
  • 6 të verdha vezësh
  • 200 gram sheqer
  • 60 gram miell
  • 1 sheqer vanille.
Vlohet qumështi me sheqer vanillë. Largohet nga zjarri dhe ftohet 10 minuta. Veqmas tunden vezët me sheqer dhe miell. Në masën e vezëve shtohet qumështi duke e tundur vazhdimisht. Masa kthehet në enë ku do të vihet në zjarrë të ulët që të vlohet disa minuta duke e përzier vazhdimisht. Kremi i përgaditur mbulohet me folie plastike që të mos krijoj kore.
dua