Qysh me përgaditë krem për torte me margarinë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë krem për torte me margarinë?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 13 April 2017 | 21:17
Përbërësit:
  • 200 gram margarinë
  • 200 gram sheqer pluhur
  • 200 gram qokollatë
  • 2-3 lugë qumësht.
Përzihet me mikser margarini i zbutur duke shtuar gradualisht sheqerin pluhur. Pasi të jetë bërë në formë shkume shtohet qokollata e shkrirë dhe qumështi. Përzihet përsëri dhe është e gatshme për lyerjen e torteve.
dua