Qysh me përgaditë maskë me vezë për lëkurë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë me vezë për lëkurë?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 02 February 2017 | 21:31
Përbërësit:
  • 2 të verdha vezësh.
E verdha e vezës përmban proteina që ndihmojnë lëkurën të rindërtohet, mbi të gjitha kur përmban shenja nga aknet. Po ashtu këto proteina e largojnë vajin e tepruar që bllokon poret dhe heq qelizat e vdekura. Merreni një enë dhe hidhni dy të verdha vezësh, e aplikoni në fytyrë dhe e lini të thahet për 20 minuta. Pastaj, e largoni me ujë të ftohtë.
dua