Qysh me përgaditë maskë për flokë me birrë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë për flokë me birrë?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 06 December 2016 | 19:53
Birra përmban vitaminë B, kalcium, bakër, krom, hekur, acid folik. Përbërës këta që ndikojnë në forcimin dhe shëndetin e flokut. Përbërësit:
  • 1 e verdhë veze
  • 1 banane
  • 100 ml birrë.
Shtypet bananja dhe në enë shtohet mjalti dhe veza. Kombinohet masa mirë. Në flokë të lagura aplikohet maska në gjatësinë e flokëve si dhe në rrënjë. Pas 2 orë shpërlahen flokët me ujë të vakët.floke-1
dua