Qysh me përgaditë maskë për flokë me vajëra natyral? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë për flokë me vajëra natyral?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 05 December 2016 | 19:58
Përbërësit:
  • 5 lugë vaj kokosi
  • 3 lugë vaj ulliri.
Kombinoni vajin e kokosit me vajin e ullirit. Mbuloni gjatësinë e flokëve me vaj, duke u fokusuar në majet e flokëve. Mbështillni flokët dhe lejoni të veprojnë vajërat për 15-30 minuta. Pastroni flokët. vajera
dua