Qysh me përgaditë maskë për flokë të dëmtuara? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë për flokë të dëmtuara?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 23 November 2016 | 16:03
Përbërësit:
  • 2 të verdha veze
  • ½ avokado.
Shtypni avokadon në një enë. Shtoni të verdhat e vezës dhe përzieni derisa të bëhet një masë e vetme. Aplikoni në flokë të thata dhe lejoni maskën të veproj për 40 minuta para shpërlarjes. avoka
dua