Qysh me përgaditë maskë për zbutjen e flokut? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë për zbutjen e flokut?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 30 January 2017 | 20:21
Përbërësit:
  • 5 lugë vaj kokosi
  • 5 lugë vaj ulliri
  • 1 e verdhë veze.
Kombinohen vajërat në një tigan dhe vendosen në zjarrë derisa të shkrihet vaji i ikokosit. Pasi të ngrohen, vendoset e verdha e vezës dhe përzihen së bashku. Aplikohet maska e përgaditur fillimisht në rrënjën e kokës dhe pastaj në gjatësinë e flokëve. Preferohet që maska të lihet të veprojë 2 orë.  
dua