Qysh me përgaditë maskë për zgjatjen e flokëve? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë për zgjatjen e flokëve?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 10 November 2016 | 23:01
Përbërësit:
  • 1 vezë
  • 1 lugë mjaltë
  • 1 banane
  • ½ gote birrë.
Vendosen të gjithë përbërësit në mikser dhe përzihet derisa të formohët një masë homogjene. Aplikohet maska në flokë, duke filluar nga rrënja e në gjithë gjatësinë e flokut. Mbështillet koka në qese plastikeje dhe lejohet maska të veprojë për 1 apo 2 orë. Shpërlahet si zakonisht. zgjatje
dua