Qysh me përgaditë milkshake me lëng portokalli? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë milkshake me lëng portokalli?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 07 March 2017 | 23:09
Përbërësit:
  • lëngu i 1 portokalli
  • 200 ml qumësht
  • 1 lugë sheqer.
Përzihet lëngu me sheqer. Shtohet qumështi dhe me blinder përzihet derisa të fitohet lëngu i njëllojtë. Shërbehet i ftohtë.
dua