Qysh me përgaditë milkshake me mjedra? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë milkshake me mjedra?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 16 March 2017 | 21:33
Përbërësit:
  • 400 ml qumësht
  • lëngu i 2 portokajve
  • 150 gram mjedra
  • 2 lugë sheqer.
Tunden qumështi, mjedrat, sheqeri dhe lëngu i portokajve. Hidhet në gota dhe zbukurohet me lëvore portokalli të prerë në fije.
dua