Qysh me përgaditë mushkëri pule me patate? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë mushkëri pule me patate?

| Receta | 19 July 2017 | 16:53

Përbërësit:

  • 1 kg patate
  • 500 gram mushkëri
  • 200 gram miell misri
  • 100 gram miell 
  • kripë.

Mushkëritë e pulës i premë në copa të vogla, përmbi ia hedhim miell misrin, miellin, kripen dhe i përziejmë.

I fërgojmë në tigan, ndërsa në anën tjetër patatet e prera i fërgojmë.

Pas pjekjes i vendosim në enën për shërbim.

Image

 

dua