Qysh me përgaditë mushkëri pule me patate? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë mushkëri pule me patate?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 05 June 2017 | 16:17
Përbërësit:
  • 1 kg patate
  • 500 gram mushkëri
  • 200 gram miell misri
  • 100 gram miell gruri
  • kripë.
Mushkëritë e pulës i premë në copa të vogla, përmbi ia hedhim miell misrin, miellin, kripen dhe i përziejmë. I fërgojmë në tigan, ndërsa në anën tjetër patatet e prera i fërgojmë. Pas pjekjes i vendosim në enën për shërbim.
dua