Qysh me përgaditë pije për rritjen e imunitetit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë pije për rritjen e imunitetit?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 30 January 2017 | 20:29
Përbërësit:
  • 6 limonë
  • 500 ml ujë
  • 3 lugë mjaltë.
Ndahen limonët përgjysmë dhe vendosen në një tenxhere. Shtohet uji dhe vendoset në zjarrë. Lihet të vlojë për 3 minuta. Largohet nga zjarri dhe lihet të ftohet për 10-15 minuta. Pastaj largohen limonët dhe uji i mbetur vendoset në gota, në të cilat shtohet nga një lugë mjaltë. Kjo pije rrit sistemin imunitar, largon toksinat nga trupi, parandalon ftohjen etj.
dua