Qysh me përgaditë smoothie me arra? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë smoothie me arra?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 13 January 2017 | 23:00
Përbërësit:
  • 1 banane
  • 30 gram arra
  • 1 gotë qumësht
  • 1 lugë mjaltë.
Vendoset në blinder bananja e copëtuar. Shtohet qumështi, arrat dhe mjalta. Përzihet derisa të jetë kombinuar plotësisht dhe të jetë bërë konsistencë e smoothieve dhe shërbëhet.
dua