Qysh me përgaditë smoothie me mango? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë smoothie me mango?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 13 January 2017 | 23:29
Përbërësit:
  • 1 mango
  • 1 banane
  • 300 ml lëng portokalli
  • Akull.
Copëtoni përbërësit dhe futni në blinder derisa të bashkohen të gjitha dhe të krijohet një masë mesatarisht të trashë.
dua