Qysh me përgaditë smoothie të gjelbër? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë smoothie të gjelbër?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 19 January 2017 | 01:58
Përbërësit:
  • 2 kivi
  • 2 molla
  • ½ gote brokoli
  • Arra
  • 1 gotë ujë.
Vendosen të gjithë përbërësit në blinder dhe kombinohen. Kjo smoothie është e pasur me vitaminën K, E dhe B. Konsumohet në mëngjes, para drekës apo darkës.
dua