Qysh me përgaditë speca të mbushur me mazë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë speca të mbushur me mazë?

Qysh Me Qysh Me | Receta | 16 December 2016 | 14:54
Përbërësit:
  • 2 kg speca për mbushje
  • 500 gram djathë
  • 300 gram mazë
  • 4 vezë
  • Kopër.
Pastrohen specat nga farat. Tunden vezët, shtohet djathi i troshitur, maza si dhe kopra e prerë imët. Me këtë masë mbushen specat, radhiten në tepsi të lyer me yndyrë dhe futen në furrë të nxehtë për tu pjekur. speca-me-maze
dua