Ushqimet që ju ndihmojnë t’i kaloni më lehtë periodat gjatë verës - Qysh Me nga dua.com 

Ushqimet që ju ndihmojnë t’i kaloni më lehtë periodat gjatë verës

Qysh Me Qysh Me | Receta | 16 July 2019 | 23:02
Në verë duhet, si në çdo stinë tjetër duhet të konsumoni sa më shumë fruta. Ato duhet të jenë të freskëta në mënyrë që t’i shijoni sa më shumë, por edhe të përfitoni prej tyre. Pse është e rëndësishme të ushqeheni mirë gjatë menstruacioneve? Ushqimi që ju konsumoni gjatë periodave ndikon në mënyrën si i përjetoni ato. Disa ushqime mund t’ju ndihmojnë për të lehtësuar simptomat e zakonshme, si fryrjen, ndryshimet e humorit dhe nervozizmin. Zgjedhja e frutave është zgjidhja në këtë situatë, transmenton class. Shalqinjt
Shalqinjt janë një opsion i mirë në qoftë se ju ndiheni e fryrë, sidomos ditët para periodave. Bananet
Bananet dihet që kanë kalium dhe vitaminën B6. Ato ndihmojnë jo vetëm me lëvizjen e zorrëve dhe tretjen, por edhe për të rritur humorin tuaj. Portokallet
Kalçiumi në portokall ndihmon në zvogëlimin e ankthit. Era e freskët e lëvozhgës së portokallit dhe Vitamina D brenda portokallit gjithashtu rrisin humorin tuaj nëse ndiheni keq.

The post Ushqimet që ju ndihmojnë t’i kaloni më lehtë periodat gjatë verës appeared first on Kuzhina Shqiptare.

dua