Cilat ushqime janë të mira për trurin? - Qysh Me nga dua.com 

Cilat ushqime janë të mira për trurin?

Argjenda Selmani Argjenda Selmani | Shendet | 30 June 2020 | 11:03

Ne gjithmonë jemi të prirur të kërkojmë se cilat ushqime kanë më shumë vitamina dhe na bëjnë mirë për shëndetin tonë fizik. Mirëpo ka disa ushqime dhe vitamina që duhet t’i marrim në mënyrë që t’i bëjmë mirë trurit tonë.


Më poshtë po përmendim disa prej tyre që e ushqejnë trurin dhe na ndihmojmë të kemi kujtesë apo mbamendje më të mirë.
 

Arra

Boronica

Çokolladë e zezë

Kafe

Fara kungulli

Brokoli

Portokalli

Peshku 

Veza
 

Preferohet që këto pemë, perime dhe pije t’i përdorni në kombinime të ndryshme gjatë të ushqyerit tuaj çdo ditë. Të paktën njërën nga to. Bëjeni shprehi dhe kështu do t’i ndihmoni trurit tuaj.

 
dua