Femrat që puthen shpesh humbin peshë më shpejt - Qysh Me nga dua.com 

Femrat që puthen shpesh humbin peshë më shpejt

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 16 July 2019 | 07:26
Pranojeni: një puthje e mahnitshme është diçka e mrekullueshme. Por, përveç se është kënaqësi romantike, hulumtuesit besojnë se puthja sjell edhe përfitime tjera, duke filluar nga përkujdesja e lëkurës e deri në formësimin e trupit. Puthja ju ndihmon të humbni peshë Po pra, puthja djegë kalori! Studimet tregojnë se puthjet e thjeshta i djegin vetëm 2-3 kalori, ndërkaq puthjet me pasion mund t’i djegin deri në 26 kalori për minutë. 30 minuta puthje pasionante mund t’i djegë deri në 180 kalori. Puthja është e mirë për lëkurën Shumë herë na është thënë se për të qenë “fit”, ne duhet të stërvitemi. Epo, siç duket kur puthemi, ne i përdorim më shumë se 30 muskuj të fytyrës të cilët na mirëmbajnë lëkurën e fytyrës. Përveç këtyre, puthja gjithashtu i parandalon rrudhat, e largon stresin dhe i mban dhëmbët të shëndetshëm. The post Femrat që puthen shpesh humbin peshë më shpejt appeared first on Kuzhina Shqiptare.
dua