Hiqni qafe dhembjet e eshtrave me këtë pije! - Qysh Me nga dua.com 

Hiqni qafe dhembjet e eshtrave me këtë pije!

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 26 June 2018 | 05:00

Duhet patjetër të provoni këtë recetë, sepse do të mrekulloheni me rezultatet e saj. Kjo metodë është shkëlqyeshme dhe ndihmon në zbutjen dhe eliminimin e dhembjeve të eshtrave.

Nuk jeni të detyruar të shpenzoni para në produkte të shtrenjta. Në të vërtetë, ju nevojiten vetëm dy përbërës të cilët janë uji dhe klururi i magnezit. Ia vlen ta provoni këtë recetë, tranmseton Qysh.Me.

Kloruri i magnezit është mineral që sjell ekuilibrin në trup. Po ashtu ndihmon në sekretimin e acideve të urinës që me mbajtjen e tyre mund të sjellin dhimbje të forta në nyja.

dua