Qysh me dit cila është mënyra më natyrale për të larguar mykun e gojës? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me dit cila është mënyra më natyrale për të larguar mykun e gojës?

Flogerta Driza Flogerta Driza | Shendet | 10 July 2020 | 15:40

Kërkimet e fundit shkencore, dolën në përfundime se pastat e dhëmbëve përmbajnë substanca që nuk janë të mira për shëndetin. Prandaj, shpesh thuhet qëtë zgjidhni mënyra natyrale për pastrimin e tyre ose kontroll më të shpeshtë tek dentisti.

Nëse po kërkoni për një mënyrë efektive dhe të sigurt ka një zgjdihje që do përmirësojë higjenën tuaj orale dhe do pastrojë të gjitha bakteret:

Image

Ajo që ju duhet është vaji i kokosit

Image

Vendosni pak vaj kokosi tek pasta juaj e dhëmbëve dhe lajini dhëmbët ashtu siç e bëni zakonisht.
Vaji i kokosit duhet të jetë 100 % natyral dhe jo i përpunuar.
Përdorimi i shpeshtë i kësaj metode do transformojë higjenën tuaj orale, do largojë pllakëzat e gojës dhe do ju mbrojë nga sëmundje të rrezikshme si kandida, e cila më pas shkakton kancer. Nuk 
është hera e parë që vaji i kokosit këshillohet për të larguar mykun, ndaj dhe jua sjellim këtë sugjerim me besim të plotë.

dua