Qysh me ditë nëse trupi është dehidruar? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me ditë nëse trupi është dehidruar?

| Shendet | 19 October 2017 | 18:50

Disa njerëz nuk e dinë se dehidrimi i trupi është një çështje me impakt shëndetësor, pasi që mund të shkaktojë kokëdhimbje dhe të prishë disponimin tuaj. 

Ka arsye të shumta pse trupi i juaj dehidrohet, siç është mos konsumimi i ujit mjaftueshëm, sidomos në ditët e nxehta me diell.

Këto janë disa simptomat që trupi i juaj është dehidruar:

  • Ju thahet goja
  • Kokëdhimbje
  • Lëkurë të thatë
  • Urinë të zezë
  • Kapsllëk
  • Marramendja
  • Dhimbje të muskujve
  • Nevojë për të ngrënë gjëra të ëmbla
  • Era e keqe e gojës.
Image

 

dua