Qysh me e balancu sistemin hormonal? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me e balancu sistemin hormonal?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 21 January 2017 | 19:17
Në lidhje me menopauzën, efekti pozitiv i sherebelës lidhet me zbutjen e problemit të bezdisshëm të flukseve të nxehtësisë. Mënyra më e lehtë për ta përdorur atë është që të vendoset 4-5 gjethe sherebele në 1 gotë me ujë të vluar, dhe t’i lëmë të kullojnë për rreth 3 minuta, pastaj të filtrohet dhe pihet çaji, duke shtuar një lugë mjaltë. Sherebela, është e përkryer në rastet e problemeve t tretjes, por edhe për problemet më të zakonshme tek gratë në moshë riprodhuese që kanë të bëjnë me fertilitetin.
dua