Qysh me e largu dhimbjen e kurrizit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me e largu dhimbjen e kurrizit?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 08 February 2017 | 23:17
Doktorët e mjekësisë alternative betohen në efektin e mirë të kësaj përzierjeje. Për fillim përgatitni pastën nga shafrani në këtë mënyrë:
  •  40 g pluhur shafrani,
  • 100 – 150 ml ujë.
Përzieni shafranin dhe ujin dhe lëreni mbi shporet që të vlojë. Vlojeni rreth 8 minuta, derisa përmbajtja të dendësohet. Përzieni vazhdimisht. Nëse përzierja është tepër e dendur, shtoni pak ujë. Përzierja duhet t’i ngjajë jogurtit të dendur. Gjatë kësaj kohe përgatitni qumështin:
  •  250 ml qumësht,
  • 2 lugë vaj të freskët bademi,
  • qumësht sipas shijes.
dua