Qysh me e shëru alergjinë me ujë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me e shëru alergjinë me ujë?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 23 March 2017 | 23:36

Elementi natyral më i bollshëm mbi sipërfaqen e Tokës, po bëhet një ilaç efikas për shumë tipe problemesh fizike.

Është zbuluar që uji mund të jetë një aleat i vlefshëm kundër alergjive dhe sëmundjeve të smogut.

Për të parandaluar rrufat, teshtitjet, lotët e bezdisshëm, por edhe dëmet e mushkërive të shkaktuara nga ndotja e qyteteve të mëdha ose nga tymi i cigares, kurat termale me bazë ujin sulfurik po tregojnë që janë një ilaç efikas.

“Janë gjithmonë e më të shumta studimet shkencore, që tregojnë sesi ujërat sulfurikë janë idealë për parandalimin e alergjive nga pjalmet e luleve dhe nga ato të pluhurave.

Aktiviteti i squfurit, nën formën e hidrogjenit sulfurat, nxit në fakt proceset e mbrojtjes imunitare, bromi ushtron një veprim qetësues, jodi kundër tharjes dhe kloruri i sodiumit kundër infeksionit dhe rigjenerimit të mukozave.

dua