Qysh me e shëru gripin shpejtë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me e shëru gripin shpejtë?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 31 January 2017 | 19:46
Mjafton të keni një enë të mbushur me gjysmë uji të vakët. Në të shtoni dy lugë të mëdha me uthull. Merrni një palë çorape të trasha nga leshi dhe zhytini në këtë përzierje. Vëni një peshqir në divan apo krevat, ku më pas do të vendosni këmbët, në mënyrë që të mos e bëni pis materialin. Qëndroni me këto çorape, derisa ato të thahen. Uthulla ndikon në qarkullimin e gjakut, që shmangë ftohjen.
dua