Qysh me e shmangë dhimbjen nga këpucët? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me e shmangë dhimbjen nga këpucët?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 04 May 2017 | 17:24
Disa lloje të këpucëve nuk janë shumë të përshtatshme, duke shkaktuar kështu dhimbje të këmbëve. 1.Parandaloni fërkimin dhe shfaqjen e ‘fluskave’ që mbushen me ujë në këmbë, duke lyer këmbët me deodorant stik. 2.Aplikoni pudër të bebave në këmbë për të reduktuar djersitjen. 3.Vendosni silikonë për këpucë për të lehtësuar presionin e tepërt në disa pjesë të këmbës.
dua