Qysh me i ditë arsyet e djersitjes gjatë natës? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë arsyet e djersitjes gjatë natës?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 04 May 2020 | 14:09

Nëse moti nuk është i nxehtë, dhe në dhomën tuaj mbretërojnë temperatura konstante, dhe ju zgjoheni me rroba të bëra qull nga djersitja, kjo do të thotë se nuk keni gjendje të mirë shëndetësore.

Nëse djersini gjatë natës, këto mund të jenë disa nga arsyet: 

Temperaturë e lartë trupore
Rënia e temperaturës trupore
Çrregullime të gjumit
Apnea e gjumit
Skuqje e ngrohtë
Ndikimi i alkoolit
Çrregullimi i gjumit i shkaktuar nga ankthi

Nëse djersiteni në mënyre jo normale gjatë natës edhe kur filni në një dhomë ku temperaturat janë normale do të ju këshillonim të konsultoheshit me ndonjë mjek.

dua