Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë arsyet pse flokët nuk zgjaten?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 31 May 2017 | 13:36
Nuk është vetëm eliminimi i stresit që ndikon si përparësi. Gjithashtu është e domosdoshme të kufizoni ngjyrën dhe dëmtimin nga nxehtësia që të parandaloni çarjen e majave të flokëve dhe dëmtimin e tyre.  Sipas shkencëtarëve, tek shumica e njerëzve, cikli i rritjes së flokëve është mes 2 deri 6 vjet. Flokët rriten përafërsisht rreth 1.5 cm në muaj. Nëse cikli juaj është dy vite, flokët do t’ju rriten rreth një pëllëmbë, deri në supet tuaja. nëse cikli i rritjes është 6 vite, rritja do të jetë tri pëllëmbë deri në belin tuaj. Ky cikël normal deshifron se sa kohë mund t’ju rriten flokët tuaj. Por, zakonisht shumica e njerëzve nuk i rrisin aq gjatë sepse kështu ata futen në shprehi që i bëjnë të duken keq para se të arrijnë në atë fazë.
dua