Qysh me i ditë disa mënyra të pazakonshme për humbje peshe? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë disa mënyra të pazakonshme për humbje peshe?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 23 May 2017 | 20:18
Problemi krijohet në domenin konkret, ashtu që disa ekspertë sugjerojnë për hedhjen e karbo-hidrateve, disa të tjerë sugjerojnë marrjen e tyre. Ekzistojnë trika të pazakonshëm të cilët do t’iu ndihmojnë, thonë disa ekspertë, në luftën kundër kilogramëve të tepërt. 1.Së pari, “armatosuni” me mollë, pepermint, dhe kur të arrijnë edhe pjeshkat,  pasi disa studimet tregojnë se aroma e tyre shuan apetitin. Një firmë para disa vitesh kishte krijuar një parfum për dobësim me aroma, të cilat, siç thuhet, kanë parandaluar femrat që të hanë shumë. 2.E dyta, ndalni dritën kur shkoni për të fjetur. Kjo këshillë është e bazuar në kërkime se njerëzit që flenë në hapësira të errëta kanë metabolizëm më të  mirë dhe janë më të hollë. 3.Dhe i fundit, trik i pazakontë që mund ta zbatoni është kur të shkoni në shitore. Në vend të kartelës paguani me para, pasi ashtu do të shpenzoni më pak në snacks dhe ëmbëlsira, të cilat për një fazë të gjatë grumbullojnë kilogramë.
dua