Qysh me i ditë dobitë nga uji me limon? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë dobitë nga uji me limon?

Qysh Me Qysh Me | Shendet | 06 March 2017 | 20:55
Uji  me limon ju ndihmon të pastroni sistemin, duke nxjerrë jashtë toksinat e tepërta nga trupi juaj në këtë mënyrë rrit funksionimin e enzimave, duke stimuluar përmirësimin e mëlçisë tuaj. Freskon frymën tuaj, ndihmon në lehtësimin e dhimbjes së dhëmbëve, përmirëson problemet me gingivat tuaja.  Limoni përmban fibra pektin, e cila ndihmon me ndjesinë e urisë. Ndjeshëm humbisni kilogramët nëse përdoni ujë dhe limon. Lëngu i limonit e furnizon trupin tuaj me energji, duke ndihmuar ndjeshëm në tretjen e ushqimit, gjithashtu ndihmon në uljen e ankthit dhe depresionit. Edhe aroma e limonit ka një efekt qetësues në sistemin tuaj nervor. [caption id="attachment_21056" align="alignnone" width="2122"] Refreshing Ice Cold Water with Lemon[/caption]  
dua